Blue Flower

ONS TEAM

Als advocaat is werkzaam mr. R. Kaya. Als juristen op het kantoor zijn werkzaam mw. N. Altundag-Mutlu en mw. S.A. Isik-Altundag. Mevrouw N. Altundag-Mutlu is naast haar juridische werkzaamheden verantwoordelijk voor het algehele reilen en zeilen op het kantoor in haar functie van manager algemene zaken.

 

Mr. R. Kaya

Mr. Kaya is begonnen in Den Haag als zelfstandig ondernemer. In Den Haag heeft mr. Kaya zich hoofdzakelijk bezig gehouden met Personen- en familierecht in nauwe samenwerking met de Stichting Dwaze Vaders. Na ruim 6 jaren kantoor in Den Haag is hij met zijn kantoor verhuisd naar Hengelo. De nauwe samenwerking met de Stichting Dwaze Vaders heeft hij al die jaren behouden ook nu hij sedert 2007 kantoor houdt in Enschede aan de Lasondersingel. Sedert meerdere jaren houdt mr. Kaya zich heel intensief bezig met het Bestuursrecht en dan meer in het bijzonder het Sociale zekerheidsrecht. Hij heeft zich gespecialiseerd op het gebied van de WIA, de WAJONG, het PGB, de WMO, etc..

 
Rechtsgebieden:
- Personen- en familierecht
- Jeugdrecht
- Bestuursrecht
- Sociale zekerheidsrecht
- Strafrecht
 
 
 
 
 
Mw. N. Altundag-Mutlu
 
 
Na de oprichting van Kaya Advocatenkantoor, is mevrouw Altundag in 2004 in dienst getreden als office manager. In de loop der jaren heeft zij zich verder ontwikkeld als jurist op het gebied van familierecht en sociaal zekerheidsrecht.
  
 

 

 Mw. S.A. Isik-Altundag

 Sinds 2018 is mevrouw Isik werkzaam bij Kaya Advocatenkantoor. Zij is momenteel in afrondende fase van haar dubbele master Strafrecht en Personen- en Familierecht aan de Universiteit Groningen.